Welkom in de webshop van MKCovers

In 2003 heb ik (Merijn Kulker) kennis gemaakt met pvc gecoat doek, ik heb toen geleerd dat dit materiaal geweldige eigenschappen heeft, het is heel sterk, waterdicht, weersbestendig, kleurvast, duurzaam, en in mooie heldere kleuren te verkrijgen.

Na bijna 5 jaar in loondienst ervaring op te hebben gedaan heb ik de stap gezet om mijn eigen zeilmakerij te beginnen.

Zeilmakerij MKCovers is sinds mei 2008 een feit!

MKCovers verwerkt 16 verschillende kleuren, 680 grams pvc gecoat doek, van een goede kwaliteit, ook wel vrachtwagenzeil of bisonyl genaamd. Op vrachtwagens zit vaak een nog zwaardere kwaliteit, eventueel met bewapening om diefstal van goederen tegen te gaan, er zijn echter ook lichtere kwaliteiten op de markt en kwaliteiten die minder sterk, niet kleurvast en/of minder duurzaam zijn.

Het bedrukte doek dat MKCovers verwerkt is een full-color print op wit pvc-doek.

In Westkapelle heeft MKCovers zijn winkel en werkplaats, op hetzelfde adres waar mijn vader en moeder in 1980 pottenbakkerij 't Draaiertje hebben gestart. Mijn vader houd Pottenbakkerij 't Draaiertje nog steeds draaiende en mijn jongste zus is in 2013 gestart met pottenbakkerij SKkopjes

In 2010 zijn mijn vader en ik begonnen met plannen voor uitbreiding van de bedrijfsruimte, de oude werkplaats van de pottenbakkerij hebben wij in 2011 gesloopt, daarna zijn mijn vader en ik begonnen aan het zelf bouwen van een nieuwe winkel/werkplaats ruimte, we doen in de bouw zoveel als mogelijk zelf om de kosten beperkt te houden en omdat we het leuk vinden om te doen.

Begin 2013 is de nieuwbouw waterdicht en zijn we begonnen aan het gebruiksklaar maken van 89 vierkante meter, dit wordt winkel en werkplaats voor zeilmakerij MKCovers

Sinds juli 2013 is de nieuwe ruimte in gebruik genomen. vanaf begin december brand de zelfgemaakte accumulerende houtkachel om de ruimte te verwarmen.

Eind 2014 ongeveer 14 oude afgedankte bankstellen ontdaan van het leder, om vervolgens hele mooie tassen van te maken.

Maart 2016 is mijn op 1 na oudste zus gestart met de verkoop van biologische voedingsmiddelen in hetzelfde pand, zij heeft haar winkel op de hoek van het pand. Voor meer info kijk op: www.dearkenatuurvoedingbio.nl

halverwege maart 2020 is het Covid 19 virus gekomen in Nederland en gaat over heel de wereld, dit heeft er voor gezorgd dat er geen toeristen meer naar zeeland komen, in ieder geval tot nu 16 april 2020, in ieder geval nog tot 28 april maar waarschijnlijk nog wel langer.

Geen toeristen, raar, onwerkelijk, en een onzekere toekomst. 

GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND EN NAAR BELGIË EN DUITSLAND

De winkel is alleen de middagen geopend drukte is er niet...

Juni 2020 er zijn toch al wel wat toeristen, langzaamaan komt Zeeland weer tot leven.

De zomer van 2020 goed doorgekomen, het was druk op het fietspad op mooie dagen, minder kijkers gehad in de winkel maar toch viel de verkoop niet tegen.

Oktober 2020 de openingstijden weer aangepast, minder open omdat ik zelf een grote weerstand voel tegen mondkapjes, ik vind het heel vervelend dat deze steeds meer gedragen worden, ze belemmeren de ademhaling terwijl een goede ademhaling heel belangrijk is om gezond te blijven. Ook is contact maken veel lastiger als iemand een mondkapje draagt.

Eind november 2020 het is erg stil in onze winkel, weinig tot geen klanten, gelukkig krijg ik aanvullende bijstand voor deze rare stille tijden, de winter is altijd al een financieel moeilijke, rustige tijd geweest maar dan was er met de schoolvakanties toch nog wel wat aanloop.

Vanaf 1 december 2020 zal onze winkel niet meer openbaar toegankelijk zijn waardoor ikzelf maar ook eventuele bezoekers niet verplicht zijn om een mondkapje te dragen.

Als de deur niet op slot zit kunt u binnenlopen om een bezoek af te spreken wat waarschijnlijk direct gedaan kan worden, is de deur op slot dan kunt u bellen of mailen voor een afspraak te maken.

Vanaf woensdag 3 maart 2021 is de werkplaats weer in de middag geopend op ma, wo, do, vr en za van 13 tot 16 uur.

Vanaf november 2021 alleen nog de zaterdagen geopend, van 13 tot 16 uur.

Particulieren en bedrijven kunnen voor meer informatie of de aanschaf van producten van MKCovers de webshop bezoeken, een email sturen, of langskomen in de winkel/werkplaats te Westkapelle. Ook is MKCovers telefonisch bereikbaar.

Vanaf maart 2022 weer halve weken open, de donderdag, vrijdag en zaterdag is de winkel en werkplaats geopend.

Vanaf juli 2022 weer de hele week open behalve de zondag en maandag.

Vanaf september 2022 alleen nog de vrijdag en zaterdag open.

Vanaf maart 2023 open op de woensdag vrijdag en zaterdag.

Vanaf april 2024 open op de woensdag donderdag vrijdag en zaterdag.

© 2012 - 2024 mkcovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel