paalhoofd en strand

€ 70,00 (inclusief 21% btw)

Deze deksel is gemaakt van een wit stuk pvc-doek met digitale full-color print erop van een mooie duurzame kwaliteit, de kleurvastheid wordt voor twee jaar gegarandeerd.

Deze afbeelding is van een grote dubbele fietstas, bij een smalle fietstas is de deksel 4 cm korter, bij een korte fietstas gaat er een strook van 10 cm van de deksel af. Dit proberen wij altijd zo te doen dat dit niet tenkoste van de foto gaat.


De foto`s op de website van de categorie, dubbele fietstassen met foto, zijn op alle andere tassen van mkcovers te maken.


Als u zelf een mooie foto heeft die u op een tas wilt hebben dan kan dat natuurlijk ook.
Uw digitale bestanden (ook b.v. bedrijfslogo) kan ik digitaal laten printen op wit pvc-doek om er vervolgens een product naar wens van te maken.
Voor meer informatie of een offerte kunt u altijd contact opnemen via de mail.

De Dubbele fietstassen zijn standaard met:

Anti diefstal ring voor evt. een slot om aan de bagagedrager te kunnen zekeren.
brede reflectiestrook aan achterkant
anti-inregenflapjes
kunststof versteviging in bodem en rug
klikgespen als sluiting, bevestiging d.m.v. schuifgesp in lengte verstelbaar, ook passend voor een accufiets.

u kunt uit de maten kiezen:

Groot, lengte = 35 cm, breedte = 18 cm, hoogte = 34 cm, (inhoud-maten) bagagedrager maximaal 16 cm breed, en de lengte van tas is 39cm
 (over de bagagedrager)

smal, lengte = 35 cm, breedte = 14 cm, hoogte = 34 cm, (inhoud-maten) bagagedrager maximaal 16 cm breed, , en de lengte van tas is 39cm (over de bagagedrager)

kort, lengte = 25 cm, breedte = 18 cm, hoogte = 34 cm, (inhoud-maten) bagagedrager maximaal 16 cm breed, en de lengte van tas is 29cm (over de bagagedrager)

laag, lengte = 35 cm, breedte = 18 cm, hoogte = 20 cm, (inhoud-maten), bagagedrager maximaal 16 cm breed, en de lengte van tas is 39cm (over de bagagedrager)

Tip: Per model hebben wij ook passende boodschappen tassen! kijk hiervoor in de categorie Tassen! (en pak dan het bijpassende model!)

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie